GPS   N   40.3132

         E   22.25361  

  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ- ΤΙΜΕΣ 

Σουίτες 50τμ. δίχωρες με τζακούζι και τζάκι 80€ 

Σουίτες 50τμ. δίχωρες με τζάκι 75€ 

Δωμάτια  standard δίκλινα 45

Στούντιο 40τμ. (μονόχωρα) με τζάκι  55

Στούντιο 40τμ. (δίχωρα) με τζάκι  65

 Οι παραπάνω τιμές είναι για 2 άτομα  με πρωινό,ξύλα για το τζάκι (2 φορες ημερησιως)χώρου ψυχαγωγίας και  γυμναστηρίου.

Μεζονέτες 85τμ. με τζάκι ,σαλόνι,2 κρεβατοκάμαρες και 2 wc 100€ 

 Οι παραπάνω τιμή είναι για 4 άτομα  με πρωινό,ξύλα για το τζάκι (2 φορες ημερησιως)χώρου ψυχαγωγίας και  γυμναστηρίου.

Σε όλους τους τύπους των δωματίων καθε επιπλεον ατομο χρεώνεται 7 ευρώ.

 

  

  


Φώτο και περιγραφή των δωματίων πάνω δεξιά στο link διαμονή η αριστερά Hotel 360o Tour

 

ΜΗ.Τ.Ε.

09.36.Κ.03.2Α.07020.0.0.

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ 

ΑΠΟ 20 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ (ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤ. ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΑ Η ΤΕΡΑΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ) ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΧΡΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ)

-------------------------------------------------------------- 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  

(πατήστε πάνω δεξιά προσφορές - τιμές)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΙΕΡΙΩΝ ΜΟΥΣΕΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

 

Το Ελατοχώρι Πιερίας είναι από τους ωραιότερους ορεινούς προορισμούς με τόσο άμεση πρόσβαση από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Ο επισκέπτης μένει έκπληκτος με την ποικιλία των περιηγητικών διαδρομών στα μαγευτικά Πιέρια και με την δυνατότητα συνδυασμού χειμερινών σπορ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου και απόλαυσης της θάλασσας στις παραλίες της Κατερίνης.

Το Ελατοχώρι αποτελείται από δύο οικισμούς. Τον παραδοσιακό οικισμό (Παλιό Ελατοχώρι) όπου βρίσκονται τα παραδοσιακά ξενοδοχεία και οι ξενώνες όπως το ξενοδοχειακό συγκρότημα "Πιερίων Μούσες" και τον σημερινό οικισμό του Ελατοχωρίου. Ο παραδοσιακός οικισμός καταστράφηκε όταν όλο το χωριό κάηκε από τους Γερμανούς στις 27 Γενάρη του 1944. Το μοναδικό κτίσμα που σώθηκε είναι η εκκλησία του Αγίου Νικολάου (τρίκλιτη βασιλική).

Δίπλα από τον παραδοσιακό οικισμό βρίσκεται ο σημερινός οικισμός του Ελατοχωρίου σε υψόμετρο 850 μέτρων. Το Ελατοχώρι κατοικείται από 700 μόνιμους κάτοικους. Η παλιά ονομασία του χωριού ήταν Σκουτέρνα, από τα πολλά "σκουτιά" - τα χοντρά μάλλινα υφάσματα που κατασκευάζονταν παλιότερα στο χωριό.

Οι κάτοικοι ασχολούνται με την γεωργία - παραγωγή φρούτων και κηπευτικών και την κτηνοτροφία - γουρούνια και γιδοπρόβατα. Ο Τουρισμός φυσικά κρατάει τα πρωτεία αφού πολλές τουριστικές μονάδες έχουν κτιστεί στο Ελατοχώρι, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες και ακόμη και ειδικά παραδοσιακά σπίτια.

Υπάρχει λαογραφικό μουσείο και πολιτιστικός σύλλογος. Όλη την διάρκεια του έτους αναβιώνουν στο χωριό παραδοσιακά ήθη και έθιμα, συνήθως γλέντια.

Σπουδαιότερα είναι τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας αλλά και το ετήσιο αντάμωμα των Ελατοχωριτών που γίνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Ελατοχώρι | Elatohori | Elatochori | ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ | hotels | ξενοδοχεία | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | διαμονή | ΔΙΑΜΟΝΗ


Ελατοχώρι, ξενοδοχεία, Πιερίας, σκι, καιρός, χάρτης, διαμονή, ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ: Ελατοχώρι ΔιαμονήΕλατοχώρι, ξενοδοχεία, Πιερίας, σκι, καιρός, χάρτης, διαμονή, ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ: Ελατοχώρι ΔιαμονήΕλατοχώρι, ξενοδοχεία, Πιερίας, σκι, καιρός, χάρτης, διαμονή, ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ: Ελατοχώρι Διαμονή

Ξενοδοχείο Πιερίων μούσες στο Ελατοχώρι Πιέρι

Ελατοχώρι, ξενοδοχεία, Πιερίας, σκι, καιρός, χάρτης, διαμονή, ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣΕλατοχώρι, ξενοδοχεία, Πιερίας, σκι, καιρός, χάρτης, διαμονή, ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣΕλατοχώρι, ξενοδοχεία, Πιερίας, σκι, καιρός, χάρτης, διαμονή, ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣΕλατοχώρι, ξενοδοχεία, Πιερίας, σκι, καιρός, χάρτης, διαμονή, ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ 

ΑΠΟ 20 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ (ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤ. ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΑ Η ΤΕΡΑΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ) ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΧΡΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ)

 

-------------------------------------------------------------- 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  

(πατήστε πάνω δεξιά προσφορές - τιμές)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΙΕΡΙΩΝ ΜΟΥΣΕΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ  2012

 

Ξενοδοχείο Πιέριον Μούσσες στο Παλιό Ελατοχώρι στα Πιέρια Όρη: Τα Πιέρια όρη δεν είναι άγνωστο βουνό. Το αντίθετο μάλιστα. Κάθε ταξιδιώτης που διασχίζει την Εθνική οδό Θεσ/νικης Κατερίνης, τα συναντάει αναγκαστικά μπροστά του, στη σκιά σχεδόν του φημισμένου αδερφού τους, του Ολύμπου.

Πλούσια σε φυσική ομορφιά και μοναδικά σε αλπικά τοπία τα μυθικά Πιέρια όρη, με ψηλότερη κορυφή το Φλάμπουρο (2.193μ). Πνιγμένα τα Πιέρια όρη στο πράσινο, θεωρούνται από τη μυθολογία η μήτρα των Πιερίδων Μουσών, της Σεμέλης και του Διόνυσου, εκφράσεις του μύθου, της μουσικής του έντεχνου λόγου. Σήμερα συγκεντρώνουν πολλούς ορειβάτες και περιηγητές.

Τα Πιέρια όρη είναι ένα εκτεταμένο βουνό, εξαιρετικά δασωμένο και με...χαρακτήρα. Δεν εντυπωσιάζει με το ύψος του αλλά με τις όμορφες και μακριές διαδρομές του και με την ηρεμία του τοπίου. Δέχεται πολλά χιόνια το χειμώνα και στις αρχές της Άνοιξης.