Το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα, βρίσκεται στο Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας. Αποτελείται από σουίτες των 50 τ.μ., μεζονέτες των 85 τ.μ., studios των 40 τ.μ., δωμάτια των 25 τ.μ. και συνολικά είναι 28 δωμάτια.

Σαλέ

Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Πιερίων Μούσες” θα βρείτε ένα καταπληκτικό σαλέ 250 τ.μ., με κεντρικό κρεμαστό τζάκι και μεγάλες τζαμαρίες για απεριόριστη, πανοραμική θέα.

Στο σαλέ μας μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, τον καφέ ή το ποτό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, μέχρι αργά τη νύχτα. Ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικό τσίπουρο με διάφορους μεζέδες καθώς και σπιτικά γλυκά.

Ψυχαγωγία και χαλάρωση

Αν θέλετε να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε, μπορείτε να κλείσετε ένα πριβέ ραντεβού για την μονάδα spa ή για ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Για τους θερινούς μήνες, η πισίνα μας και το εξωτερικό τζακούζι, είναι διαθέσιμα για βουτιές και για ηλιοθεραπεία. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας στο δροσερό της περιβάλλον.

Για την ψυχαγωγία σας διαθέτουμε επίσης, αίθουσα με μπιλιάρδο, πινγκ-πονγκ και διάφορα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, καθώς και παιδική χαρά.